Vítá Vás Koloběžka CUP 2017!

Sportovním projektem Koloběžka CUP, chceme nabídnout široké veřejnosti možnost poznat nový trend: jízdu na koloběžce a závod s profesionály. Naším záměrem je zároveň výzva formou sportu k podpoře Nadace Jedličkova ústavu. Veškerý výdělek z projektu bude poukázán k podpoře a realizací projektů Nadace: bezbariérová doprava, osobní asistence, pořízení kompenzačních pomůcek, podpora volnočasových aktivit pro děti a mladé lidi s trvalým zdravotním handicapem.
Projekt je zaměřen na jednotlivce, děti, dospělé, kamarády, přátelé, rodiny a lidi se zdravotním postižením, tedy opravdu na širokou veřejnost. V místě konání bude připraveno zázemí jak pro aktivní účastníky závodů, tak samozřejmě pro fanoušky, návštěvníky a diváky (bohatý doprovodný program).
Závod na koloběžkách je zařazen Českým svazem koloběhu pro rok 2017 do kalendáře „Český koloběžkový pohár“. Jako motivační protiplnění jsme si pro Vás registrované závodníky připravili startovací balíčky, které svým obsahem přesahují cenu startovného.

Organizátor a záštita

Hlavní partneři

Partneři

Mediální partneři

Navrhla a vytvořila