Koloběžka CUP 2018 se blíží!

 

Přijďte si zazávodit a podpořit účastníky! Zazpívá nám k tomu zpěvačka Olga Lounová, která po svém vystoupení závod odstartuje a s radostí se během autogramiády podepíše nebo vyfotí s návštěvníky areálu.

Pokud nemáte koloběžku, nevadí! Na Vítkově pro Vás bude zdarma půjčovna koloběžek Yedoo. Vyberou si malí i velcí závodníci. Navíc tu bude k dispozici rychloservis a škola jízdy od profíků. Zajímavé modely na vás čekají v muzeu koloběžek, kde budou i prototypy, které se nedostaly do výroby. A pozor – ve startovním balíčku najdete slevové vouchery na nákup koloběžek a odrážedel Yedoo!

Dále se tu představí projekt Pohybová gramotnost – Atletika pro celou rodinu. Děti si tu vyzkouší základní disciplíny: hod, běh a skok a připravené jsou i drobné odměny. Těšit se můžete i na osobní setkání s českým koulařem, bronzovým medailistou z letošního halového MS, Tomášem Staňkem.

Další zajímavé aktivity na vás čekají v Modré zóně České spořitelny. Průvodcem zde bude maskot lvíček a děti i dospěláci se s ním vydají na exkurzi do historie hraček. Vyzkoušíte si např. historické kolo a koloběžku, auta na ovládání, první digihru, pinkací fotbálek, dřevěnou káču, modurit, houpacího kohouta, ale i nejnovější Xbox Dance!

Chybět nebude ani skákací hrad, trampolína, hezké počasí a samozřejmě dobré jídlo a pití! 🙂

Rozjeďte to s námi a přidejte se k nám! Těšíme se na Vás!

Organizátor a záštita

Hlavní partneři

Partneři

Stopni to

Mediální partneři

Navrhla a vytvořila