Nový Koloběžka DEN 2020

 

Tak konečně je to zase tady! Venku fičí vítr, občas prší a občas mrzne, ale náš koloběžkový tým je již pořádně zahřátý a rozjel přípravy dalšího ročníku naplno.

Nadace Jedličkova ústavu pořádá již 4. ročník sportovně – charitativní akce Koloběžka DEN (dříve Koloběžka CUP) a už nyní děkujeme všem nadšeným dobrovolníkům, kteří nám v přípravách pomáhají jít za naším cílem připravit sportovní den, který bude o koloběžkách a závodění, také o zábavě a především o velké chuti pomáhat.
Letošní ročník má pro Vás několik novinek:

 
Nový termín: tentokrát neděle 7. 6. 2020
Nové místo: Open Air Bruselská cesta na Výstavišti v Praze 7

 
Venkovní areál Výstavišti prošel zásadními změnami, které zahrnovaly tisíce hodin rekonstrukčních prací, vyvezlo se 4 600 tun stavebního odpadu, položili 3 800 metrů čtverečních nové dlažby nebo revitalizovali na 12 000 metrů čtverečních zeleně.
Těšte se! Po nových cestičkách to pojede skoro samo. Na Výstavišti si můžete užít Koloběžka DEN s celou rodinou nebo parto přátel. Po závodech můžete ještě zkusit zdolat překážky na moderní boulderové stěně, s dětmi si vyzkoušet novou lanovou stezku nebo si zaplavat v nově opraveném bazénu.

 
Sledujte nás, registrace bude brzy spuštěna!

Organizátor a záštita

Hlavní partneři

Partneři

Mediální partneři

Navrhla a vytvořila