Rozjeďte to s námi … zodpovědně!

Zdravíme všechny účastníky 4. ročníku Koloběžka DEN!

Moc si vážíme Vaší podpory a děkujeme všem, kteří již zaplatili startovné, a pokud jste tak neučinili, tak máte poslední možnost. Celá výše Vašeho startovného bude použita na pomoc dětem a mladým lidem se speciálními potřebami, kteří jsou současnými nebo bývalými klienty škol Jedličkova ústavu.

 
Máme před sebou již čtvrtý ročník Koloběžka DNE, který plánujeme a průběžně měníme víc než rok, protože současná epidemiologická situace není zrovna procházka růžovou zahradou. Nevzdali jsme to. Naši klienti potřebují pomoc i v této době. Věříme, že to společně zvládneme a prosíme Vás o spolupráci v následujících bodech:

 
1. Ať jste závodníci, rodiče či fandící diváci, prosíme, zkontrolujte předem svůj zdravotní stav. Při rýmě, kašli, teplotách či jiných příznacích onemocnění nám držte palce u teplého čaje z bezpečí svého domova.

 
2. Pokud jste se setkali s osobou s příznaky respiračního onemocnění, držte nám palce u něčeho ostřejšího z bezpečí svého domova.

 
3. Přineste si, prosím, na závod svou přítelkyni roušku. Závod pojedeme bez ní, ale při pohybu v areálu si ji prosím nasaďte. Pokud se s ní cítíte bezpečněji, nasaďte si ji kdykoliv! V rámci závodu bude k dispozici omezený počet jednorázových roušek. Ta vaše vyrobená doma je však rozhodně slušivější, nápaditější a ekologičtější.

 
4. Při vstupu do areálu si vyzvedněte startovní balíček, měřící čip a dále se nezdržujte v registrační zóně.

 
5. Prosíme, dodržujte v areálu bezpečné rozestupy 2m např. při fandění, registraci či ve frontě občerstvení.

 
6. Používejte dezinfekci na ruce, které bude dostatek, je kvalitní a testována na COVID -19.

 
Akce se koná bez diváků ve startovní a cílové zóně, ale určitě můžete fandit po celé trase hlavního závodu dospělých v areálu Výstaviště, kde je dostatečně velký prostor, který zabezpečí dostatečné rozestupy pro všechny.

 
Pokud jste dočetli až sem, díky moc, těšíme se na Vás!

Děkujeme.

Organizátor a záštita

Hlavní partneři

Partneři

Stopni to

Mediální partneři

Navrhla a vytvořila