Změna organizačních pokynů

Vzhledem k aktuálnímu Usnesení vlády České republiky o přijetí krizového opatření platného k 5. 10. 2020 musíme upravit plánovanou organizaci závodů. Moc nás to mrzí, ale musíme redukovat doprovodný program a upravit časový harmonogram akce. Snad si to společně užijeme u dalšího ročníku Koloběžka DNE v roce 2021.

 
Z plánovaného programu bez náhrady rušíme:
• Hudební vystoupení Olgy Lounové

Z plánovaného programu upravujeme:
• Časy startů tras pro děti
• Oddělujeme starty jednotlivých kategorií tak, aby vznikl prostor na opuštění areálu a jednotlivé skupiny se nemíchaly
• Oddělujeme start registrovaných závodníků Českého svazu koloběhu. Prosíme všechny již registrované, aby upravili svou registraci v systému závodu a označili, zda jsou členy Českého svazu koloběhu a dále mají-li zájem o bodovaný závod 3. kola ČKP!
• Ukázky výcviku dravců a psů se budou konat v jiné části spodního parku Výstaviště, než bude startovní/cílová zóna závodu
• Losování vítěze hlavní ceny Hyundai – vylosujeme on-line v pondělí 12. 10. 2020 na FB profilu Koloběžka DEN

 
Akce se koná bez diváků ve startovní a cílové zóně, ale určitě můžete fandit po celé trase hlavního závodu dospělých v areálu Výstaviště, kde je dostatečně velký prostor, který zabezpečí dostatečné rozestupy pro všechny. Vstup na akci pouze s rouškou, závodníci si ji mohou sundat na startu. Prosíme o dodržování rozestupů min. 2 metry.

 
Věříme, že změnu situace pochopíte. Prosíme, prostudujte si nový harmonogram akce a dodržujte stanovené časy, abychom minimalizovali počet účastníků na jednom místě. Budeme rádi, pokud si vyzvednete měřící čip a startovní balíček a na start Vaší kategorie do startovní zóny se dostavíte s předstihem max. 5 minut. Jako alternativu Vám navrhujeme projížďku po nových trasách areálu Výstaviště nebo po lesoparku Stromovka. Krásnými cestami můžete dojet k nedalekým břehům Vltavy nebo si prohlédnout nově zrekonstruovanou budovu Šlechtovy restaurace.

 
Společně to bezpečně zvládneme, těšíme se na Vás!

Organizátor a záštita

Hlavní partneři

Partneři

Stopni to

Mediální partneři

Navrhla a vytvořila