Registrace na Koloběžka DEN je spuštěna

Jízda na koloběžkách je stále populárnějším sportem. Dříve jsme vídali koloběžky obvykle jen na dětských hřištích a dnes je denně vídáme, jak s nimi lidé všech věkových kategorií brázdí cyklostezky a ulice velkých i menších měst. Jsme moc rádi. Fanoušků koloběžek přibývá a to je dobře!

Pro fanoušky a přátele koloběhu připravujeme již sedmý ročník akce Koloběžka DEN, který se koná 30. 9. 2023 na výstavišti v Holešovicích. Registrace je spuštěna zde: REGISTRACE

Pozvánka na Koloběžka DEN 2023

Nemáte koloběžku? Nevadí!

Na místě bude připraven YEDOO tým se svojí půjčovnou koloběžek. Koloběžky budou včetně servisu po celý den pro závodníky zdarma. Účastníci akce budou mít příležitost vyzkoušet trasy různých obtížností od těch pro nejmenší až po dospělé závodníky. Připraveno bude 5 tras pro děti. Závodníci od 16 let si pak mohou vybrat mezi kategorií HOBBY na 4800 m a PROFI na 10 800 m. Závod na 10 800 m bude zároveň součástí 7. kola Českého koloběžkového poháru. O kategorii PROFI budou letos nově rozšířeny také závody starších dětí.

Proběhne tradiční charitativní dražba koloběžky

Zlatým hřebem akce Koloběžka DEN bude dražba speciálně upraveného modelu koloběžky Yedoo. Výtěžek z dražby věnuje Nadace Jedličkova ústavu též v plné výši na podporu dětí a mladých lidí s handicapem.

Organizátor a záštita

Hlavní partneři

Partneři

Stopni to

Mediální partneři

Navrhla a vytvořila